GARANTIE

Iedereen die een product koopt, heeft wettelijk recht op een deugdelijk product. Dat is de wettelijke garantie (conformiteit). Er is geen vaste wettelijke garantietermijn: je moet het product een bepaalde tijd op een normale manier kunnen gebruiken. De duur van de garantie is 12 maanden op bewezen fabricagefouten. Claims door misbruik, verkeerd gebruik en/of slijtage zijn uitgesloten van elke garantie. Is een gebrek al bij levering van het product aanwezig? Dan heb je recht op herstel of vervanging. Zakelijke kopers moeten zelf kunnen aantonen dat de verkoper een ondeugdelijk product heeft geleverd. In het geval van consumentenverkoop ligt de bewijslast de eerste zes maanden bij WB Techniek

HERROEPINGSRECHT

Als consument heb je, bij koop op afstand, binnen 14 dagen het recht om, zonder opgave van reden, je bestelling te herroepen. Deze termijn van 14 dagen gaat in op de dag van ontvangst van het (laatste) product. Een voorwaarde voor het retourneren is dat het product onbeschadigd en ongebruikt is én zich in een zo oorspronkelijk mogelijke staat bevindt. Het product in originele verpakking retourneren. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag terug (inclusief eventuele verzendkosten). Je bent alleen aansprakelijk voor waardevermindering door gebruik van het product dat verder gaat dan nodig is om de aard, kenmerken en werking van het product te beoordelen.

Om gebruik te maken van je heroeppingsrecht kun je een e-mail sturen naar: info@wbtechniek.nl of regel het via je account.

AANKOOPBEDRAG RETOUR

Als consument mag je binnen 14 dagen zonder opgave van reden je online order ontbinden, je ontvangt dan binnen maximaal 14 dagen nadat je de order hebt ontbonden het retourbedrag terug.

Je ontvangt zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding je geld terug

Je ontvangt het gehele aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten en andere bijkomende kosten

Kosten voor retourzending komen voor eigen rekening

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je betaald hebt, indien mogelijk.

RETOURNEREN NA 14 DAGEN

Heb je via de website teveel materiaal ingekocht en wil je een bestelling of product retourneren ná het verstrijken van de 14 dagen? Wat nog in de onaangebroken verpakking zit kun je terug sturen. Neem van te voren wel contact met ons op. Het kan zijn dat je dan retourkosten verschuldigd bent, deze worden verrekend met de terugbetaling van je order. Hier wordt je door ons over geïnformeerd.

LATEN OPHALEN OF ZELF BRENGEN

Je kunt ervoor kiezen om de retour te sturen producten zelf langs te brengen. Het is aan te raden hierover vooraf even contact met ons op te nemen. Wanneer je geen mogelijkheid hebt de producten zelf terug te brengen, kun je deze laten ophalen. De kosten voor deze retourzending komen voor eigen rekening en bedragen € 15 excl. btw.